HOME KNJIGOVODSTVENI PROGRAMI DOWNLOAD USLUGE KURSEVI   WEB DESIGN KONTAKT
   

 

 

VELEPRODAJA - PROFESIONALNA VERZIJA VP-PRO FK (standard) Verzija 4.00

01. Servis baze
Kompletna ulazna dokumentacija:
02. Ulazna kalkulacija sa zavisnim troskovima:(automatska obrada zavisnih troskova sa odrazom na nabavnu cenu; zavisni troskovi su sledeci: troskovi spediterske usluge, troskovi carine, troskovi transporta TT cargo, troskovi prevoza sa carine, troskovi prevoza LOCO, troskovi spedicije u inostranstvu, troskovi skladistenja, bankarski troskovi, razni troskovi i troskovi uzorkovanja).
03. Ulazni povracaji.
04. Ulazne prijemnice (ulaz robe bez nabavnih cena od dobavljaca).
- automatsko formiranje MP ulazne kalkulacije na bazi VP ulazne kalkulacije,
- automatsko proknjizavanje u knjigu KEPU,
- automatsko proknjizavanje u knjigu ulaznih faktura - KUF.

Kompletna izlazna dokumentacija:

05. Konacni racuni (fakture), stampa otpremnice, racuni sa avansnom uplatom, profakture.

06. Izlazne realizovane optremnice.
07. Izlazne nerealizovane otpremnice.
08. Rezervacije.
09. Porudzbenice.
10. Ponude.
10. Automatsko pretvaranje profakture u konacni racun (fakturu).
11. Profakture (automatsko pretvaranje u fakturu).
12. Nivelacije (mogucnost nivelisanja samo odredjenih artikala ili svih artikala, dodatne opcije prenosa cena iz nivelacije u sifarnik artikala i obratno, automatsko knjizenje nivelacije, itd. )
13. Fakture - automatsko proknjizavanje u KEPU knjigu, automatsko proknjizavanje u knjigu izlaznih faktura - KIF, automatsko formiranje MP ulazne kalkulacije na bazi aktivne fakture za svoje maloprodajne objekte ili eksterne maloprodajne objekte (kupci), ugradjena knjigovodstvena kontrolna logika, stampa otpremnice (faktura-otpremnica), unos vaseg logotipa, rabat, zavisni troskovi.

14. Lager, popis, robne kartice.

 

15. Poslovne knjige: knjiga prihoda i rashoda PK-1 i knjiga evidencije prometa i usluga KEPU, knjiga ulaznih faktura KUF, knjiga izlaznih faktura KIF, ziro racun.

16. Svi izvestaji se u potpunosti slazu sa zakonskim izvestajima. Svi izvestaji u programu se mogu dobiti u vremenskom periodu OD - DO.
17. Podesavanje za rad u mrezi.

Program VP je sa programom FK povezan na taj nacin što se sva knjizenja, vezana za robu, materijal ili gotov proizvod, kroz program za robno-materijalno knjigovodstvo automatski kontiraju i prenose u finansijsko knjigovodstvo u vidu naloga za knjizenje.

Zadatak finansijskog knjigovodstva je da te naloge pregleda, proveri, preuzme i definitivno obradi tj. da ih proknjizi kroz glavnu knjigu. Na taj nacin se jednom obradeni dokument, dokument koji je obradio operater u robno-materijalnom knjigovodstvu, automatski prebacuje u glavnu knjigu i samim tim se izbegava dupliranje tj. ponovno unošenje jednom obradenog dokumenta.


Program VP omogucuje knjizenja u neogranicenom broju magacina koji se mogu voditi po razlicitim cenama (veleprodajnim ili prosecnim nabavnim). Podrzava i vodenje magacina robe date ili primljene na konsignaciju. U verziji sa maloprodajom, program VP je idealan za preduzeca koja u svom sastavu imaju i jedan ili više maloprodajnih objekata.

 
KNJIGOVODSTVENI PROGRAM ZA VELEPRODAJU
 
Firma V-ENERGY od 01/01/2013 dozvoljava BESPLATNO koriscenje knjigovodstvnog programa za KOMPLETNU veleprodaju. Program za veleprodaju NEMATE PRAVO PRODAVATI trecim licima. Za download knjigovodstvenog programa za veleprodaju klinknite - ovde . Da bi raspakovali zip-ovanu (sabijenu) instalacionu verziju potreban vam je WinZip program - za download ovog programa kliknite - ovde . Video uputstvo za koriscenje knjigovodstvenog programa za veleprodaju potrazite na YOUTUBE-u ili se obratite proizvodjacu programa - firmi V-ENERGY (www.v-energy.com). Ovaj knjigovodstveni program za veleprodaju se moze instalirati na XP-u, Windows-u 7 (32-bitnom) i na Windows-u 7 64-bitnom (64-bitni Windows 7 + Wirtual Mashine Ver. 8.00 - za pomoc kod instalacije se obratiti firmi V-ENERGY - kontakt , mobilni tel).
Za ovaj knjigovodstveni program za maloprodaju mozete slobodno skinuti izvorni (source) kod (code) koji se sastoji iz 2 dela - deo 1(raspakovati u folder C:\Finans) , deo 2 (raspakovati u folder C:\Finans\data) ;
Ukoliko zelite dalje da razvijate knjigovodstveni program za maloprodaju - mozete skinuti i razvojni alat koji se sastoji iz 8 delova ( deo 1 , deo 2 , deo 3 , deo 4 , deo 5 , deo 6 , deo 7, deo 8 ) ; Ukoliko razvijete neki deo programa - molimo Vas da nam posaljete opis radova.
Ukoliko imate dodatnih pitanja - slobodno se obratite proizvodjacu programa - firmi V-ENERGY - kontakt , mobilni tel.
 
 
Za gore dati knjigovodstveni program postoji video-uputstvo:
 
01. Podesavanje rada programa - kliknite ovde ;
02. Sifarnik poslovnih subjekata - kliknite ovde ;
03. Nosilac dokumentacije poslovni subjekt - kliknite ovde ;
04. Unos kalkulacije (domaci dobavljac) - osnovne operacije - kliknite ovde ;
05. Unos povracaja od kupca - osnovne operacije - kliknite ovde ;
06. Unos prijemnice - osnovne operacije - kliknite ovde ;
07. Unos INO kalkulacije - osnovne operacije - kliknite ovde ;
08. Unos racuna - osnovne operacije - kliknite ovde ;
09. Popis - osnovne operacije - kliknite ovde ;
10. Robna kartica - osnovne operacije - kliknite ovde ;
11. Knjizenja - osnovne operacije - kliknite ovde ;
12. Poslovne knjige: KPR, KUF, KIR, KIF - kliknite ovde ;
13. Popis za odredjenog dobavljaca - kliknite ovde ;
14. Knjizno odobrenje - kliknite ovde ;
15. Ulazni povracaj od kupca - kliknite ovde ;